FHB&U Vejle's vision er at være en førende kraft i udviklingen af inspirerende, inkluderende og meningsfulde kristne fællesskaber for børn og unge i Vejle. Vi er dedikerede til at tilbyde et miljø, hvor kristendommens værdier og tro på Gud fremstår som en naturlig og inspirerende del af livet, uden brug af manipulation. Vores fællesskaber er steder, hvor individualitet værdsættes og alle føler sig velkomne, et rum hvor hverdagens udfordringer mødes med forståelse og støtte. Vi stræber efter at styrke unges sociale færdigheder og fremme positive voksenkontakter, således at vi sammen kan bygge en fremtid, hvor børn og unge er rustede til at navigere i livet med tillid, håb og fællesskab.

FHB&U henvender sig til alle mellem 0 og 29 år. Det koster 75 kr. at blive medlem af FHB&U. Et medlemskab løber pr. kalenderår og udløber automatisk ved årsskiftet.

Du forpligter dig ikke til noget, når du melder dig ind i FHB&U. Du melder dig ind ved at trykke på knappen herunder, udfylde formularen og indbetale 75 kr. til:

Et medlemskab er personligt og må kun betales af medlemmet selv, forælder eller værge.

Husk at læse vores persondatapolitik inden du melder dig ind.

Medlemskabet giver adgang til at deltage på FHB&Us lejre og arrangementer til supergode medlemspriser.

I starten af hvert år laves der en ny årsbrochure, der præsenterer alle årets kommende lejre og arrangementer. Brochuren er tilgængelig på hjemmesiden www.fhbu.dk og kan fås i fysisk eksemplar i vores afdeling i Staldgaardsgade 4 i Vejle.

Der udsendes nyhedsbreve en gang i kvartalet, hvor du bl.a. vil modtage de nyeste invitationer til lejre, så det er vigtigt, at du opgiver en korrekt emailadresse, ellers modtager du ikke disse tilbud.

Som medlem får du et cafekort som giver dig altid 50% rabat i vores Café.

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af vores lokalforening, skal du sende os en mail med dine oplysninger. Herefter meldes du ud af FHB&U og modtager ikke længere invitationer til lejre og arrangementer, nyhedsbrev o.lign. Medlemsgebyret betales ikke tilbage.

Persondatapolitik

Når du melder dig ind i FHB&U giver du FHB&U lov til at opbevare og dele dine personlige oplysninger med bl.a. Frelsens Hær. Læs mere her.

Indmelding til FHBU Vejle

FHBU