Det er med stor glæde at kunne invitere jer til Teenlejr ’24. Det er ikke blot en lejr, men en start på nye venskaber, der kan vare hele livet.

Vores formål er at skabe et miljø, hvor børn kan vokse, lære og udfolde sig i trygge rammer – en rejse i fællesskab, tro og glæde. Vi lever stadig på sidste års fantastiske øjeblikke, og glæder os til nye smil, venskaber, og uforglemmelige minder.

Til forældrene:
Vi værdsætter den tillid, I viser os, ved at lade jeres børn deltage i lejren. Vi er dedikerede til at skabe et miljø, hvor jeres børn kan føle sig trygge og værdsat.

Vores team af erfarne og omsorgsfulde lejrledere er forpligtede til at sikre, at hver eneste dag er en berigende oplevelse for dit barn. Vi glæder os til at byde jer velkommen og skabe nye, gode minder sammen.

Vi ses til årets børnelejr!

Info

Vi glæder os meget til at have DIG og dine venner med på Teenlejr til sommer. Du kan godt gøre dig klar til at møde andre teenagere og opleve et unikt fællesskab med en masse hygge, sjove aktiviteter, strandture og meget mere – og med Jesus i centrum af det hele.

Aldersgruppe:; 13-18 år

Sted: Daneborg –
Gludvej 4A, 7130 Juelsminde

Ankomst:
Torsdag d. 25. Juli kl. 11.00

Afhentning:
Lørdag d. 27. Juli kl. 10.00

Pris

200 kr. for FHBU medlemmer.

500 kr. for ikke medlemmer

Bliv medlem af FHBU Vejle
for kun 75 kr. pr. år.

Som medlem får du et cafekort som giver dig 50% rabat i vores cafe samt tilbud og rabat ved lejre/udflugter.

Pakkeliste

Lagen

Sovepose/dyne

Hovedpude

Toiletsager

Håndklæde

Badetøj

Sportstøj

Tøj/sko til udendørs brug

Lommepenge

Tilmelding til Teenlejr '24

Teenlejr
Må barnet blive fotograferet